Idei de afaceri
Articole Top idei de afaceri Sectiuni
Idei de afaceri banoase - Cosuri impletite din rachita sau nuiele
de Victor Oancea la 09-Aug-2011


Ideile de afaceri legate de confectionarea de cosuri alte produse din rachita si nuiele sunt idei bune si profitabile. Activitatea se deruleaza de la domiciliu sau din cadrul unui atelier spatios. Comercializarea se face catre diverse puncte de vanzare, magazine de cadouri, hypermarket-uri, magazine de specialitate pentru produse de depozitare samd.

Materia prima nu implica anumite costuri substantiale, insa este nevoie de spatiu larg pentru depozitare. Veti avea nevoie de 3 spatii separate:depozitarea materiei prime si instrumentelor, depozitarea produselor finite si spatiu in care veti confectiona produsele.

Tehnica de confectionare nu este una dificila si se poate invata rapid de la o persoana cu experienta in acest domeniu, o persoana care sa cunoasca diverse tehnici de impletire pentru rezultate variate si cat mai atragatoare.

Promovarea serviciilor dvs se face fie prin intermediul website-ului pe care vi-l veti proiecta, fie direct catre mari si mici comercianti care se ocupa cu astfel de vanzari de produse asemanatoare.

Succesul acestei idei de afaceri sta in calitatea produselor, in acoperirea comenzilor si in stabilirea unui pret corect.

O alta oportunitatea de afaceri pentru cei care nu detin timp sau pasiune pentru asemenea activitati de confectionare este sa va alegeti un mare furnizor din afara care sa va asigure transporturi mari din aceste produse pe care le veti comercializa mai departe catre magazinele din tara. Este nevoie de prospectarea pietelor din afara si de spatiu mare in care sa va depozitati transporturile pe care le veti plati.


Articol adaugat in 09-Aug-2011


Tags: idei de afaceri, idei de afaceri profitabile, afaceri, cosuri impletite
 Alte articole
Newsletter zilnic GRATUIT
Afacere de succes in 2015 - 20 de sfaturi si trucuriAboneaza-te la newsletterul ideideafaceri.ro si primesti gratuit Raportul special "Afacere de succes in 2015 - 20 de sfaturi si trucuri".